Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

ROMARM a pus director nou la Fabrica de Arme de la Cugir. Nicolae Mihăilesc este vicepreședinte PSD și doctor în inginerie

Publicat

UM CugirNicolae Mihăilesc este noul director al Fabricii de Armament din Cugir. Acesta îl înlocuiește la conducerea întreprinderii pe Grațian Suciu, cel care a deținut funcția de director general timp de 1 an și 3 luni. Numirea în funcția de director general al Fabricii de Arme Cugir, a devenit oficială joi, după întrunirea în ședință de lucru a consiliului de administrație a Companiei Naționale ROMARM, iar membrii forului decizional au adoptat în unanimitate de voturi numirea acestuia Nicolae Mihăilesc în funcția de director general al Fabricii de Arme Cugir .

Înainte să preia managementul general al fabricii din Cugir, acesta a fost director adjunct al societății. Nicolae Mihăilesc a obținut în anul 2016, titlul de doctor în inginerie la Univerisatatea Tehnică Cluj – Napoca.

Noul director are 55 ani și face parte și din echipa de conducere a partidului social – democrat din Cugir, fiind vicepreședintele organizației locale din localitate.

Fabrica de Arme Cugir este, din anul 2004, filială a Companiei Naționale ROMARM , societatea fiind specializată în producția de armament ușor , în prezent în cadrul societăți își desfășoară activitatea circa 900 de angajați .

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax