Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Roșia Montană: Bărbat reținut de polițiști a doua oară în ultima lună, după ce a fost prins de trei ori la volan, fără permis

Publicat

Un bărbat de 56 de ani din Roșia Montană a fost reținut de polițiști pentru a doua oară în ultima lună, după ce a fost prins de trei ori la volan, fără permis. Ultima dată, acesta a intrat cu mașina într-un vagonet de metal, aflat pe marginea unui drum comunal. 

Potrivit IPJ Alba, la data de 25 octombrie 2024, polițiștii din orașul Abrud au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de un bărbat de 56 de ani, din Roșia Montană, cercetat pentru conducerea unui vehicul de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice i-a fost suspendată și punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat.

În seara zilei de 24 octombrie 2024, bărbatul de 56 de ani, în timp ce conducea un autoturism, pe DC 117, pe raza localității Roșia Montană, a intrat în coliziune cu un vagonet de metal aflat pe partea stângă a sensului de mers.

Polițiștii din Abrud au fost sesizați, prin apel SNUAU 112, cu privire la acest eveniment rutier.

Din verificările efectuate, a reieșit că bărbatului i-a fost suspendat dreptul de a conduce, din data de 16 octombrie 2024, iar certificatul de înmatriculare și plăcuțele i-au fost retrase la data de 21 octombrie 2024.

În cursul zilei de sâmbătă, 26 octombrie 2024, bărbatul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpeni, în vederea dispunerii măsurilor legale.

Cercetările sunt continuate.

Prins la volan, fără permis

La data de 21 octombrie 2024, în jurul orei 13.00, polițiștii rutieri din orașul Abrud au oprit, pentru control, pe DN 74A, pe raza localității Roșia Montană, județul Alba, un autoturism condus de un bărbat de 56 de ani, din Roșia Montană.

Din verificările efectuate de polițiști, a reieșit faptul că acesta are suspendat, din data de 16 octombrie 2024, dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice i-a fost suspendată.

La data de 17 octombrie 2024, în jurul orei 22.00, polițiștii din Abrud au oprit, pentru control, pe strada Avram Iancu din oraș, un autoturism condus de un bărbat de 56 de ani, din comuna Roșia Montană.

Din cercetările efectuate de polițiști, a reieșit faptul că bărbatul are suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice, începând cu data de 16 octombrie 2024.

La data menționată anterior, bărbatul, fiind sub influența băuturilor alcoolice, a condus un autoturism, pe raza comunei Roșia Montană, și a fost depistat de polițiști, care au luat măsura sancționării contravenționale și reținerea permisului de conducere.

Bărbatul a fost reținut de polițiști, pentru 24 de ore, iar în cursul zilei de 18 octombrie, a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpeni.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:



ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate