Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Rotary Alba Iulia Civitas Solis împlineşte 10 ani. VINERI, eveniment de susţinere a inteligenţei viitorului

Publicat

În anul Centenarului României, Club Rotary Alba Iulia Civitas Solis aniversează 10 ani de activitate, în cadrul unui eveniment care va avea loc în perioada 4-5 mai 2018, la Alba Iulia.

„Este un eveniment dedicat tuturor celor care sunt alături de noi de 10 ani: prieteni rotarieni din întreaga ţară şi familiile lor, reprezentanţi ai comunităţii de afaceri locale, voluntarii noştri. E un moment de bilanţ, în care gândurile noastre se îndreaptă cu gratitudine către toţi aceia care ne-au ajutat să realizăm proiectele şi acţiunile de voluntariat în folosul comunităţii, în cei 10 ani de existenţă a clubului”, a declarat Lucian Docea, preşedinte al Clubului Rotary Alba Iulia Civitas Solis.

În cadrul evenimentului se vor rememora principalele reuşite ale clubului – proiecte în domeniul sănătăţii, ecologizării şi protecţiei mediului, educaţiei, culturii, cauze sociale etc – şi se vor prezenta proiectele de viitor.

Balul aniversar se va desfăşura vineri, 4 mai, la Domeniile Mar’tinuzi, cu tema „Rotary susţine inteligenţa viitorului”. Fondurile obţinute din donaţiile participanţilor vor fi destinate susţinerii activităţilor tinerilor din Alba Iulia pentru care inteligenţa viitoare a început astăzi. În luna aprilie a acestui an, Clubul  Rotary Alba Iulia Civitas Solis s-a implicat în sprijinirea financiară a participării în Statele Unite ale Americii a echipei de robotică Xeo, câștigătoare a INSPIRE Award FTC Romania 2018, de la Colegiului Național „Horea, Cloșca și Crișan” din Alba Iulia. De asemenea, acelaşi sprijin financiar a fost dat echipei „Coder Dojo” Alba Iulia, pentru participarea la evenimentul „ Coolest projects” care se va desfășura la Dublin în perioada 23-27 Mai 2018, un eveniment anual unde vor concura cele mai inovative proiecte IT realizate copii cu vârste între 7 – 17 ani, din întreaga lume.

Ziua de sâmbătă, 5 mai, va fi dedicată Capitalei de suflet a tuturor românilor, prin vizitarea Cetăţii Alba Iulia şi vizionarea Schimbului de gardă.

În luna noiembrie 2007, un nucleu format din 8 membri ai clubului Rotaract Alba Iulia, pun bazele unui nou club Rotary in Alba Iulia. Dornici să continue activitatea de voluntariat în sprijinul comunităţii şi ghidaţi de deviza „ A servi mai presus de sine însuşi”, au reuşit să adune în jurul lor 21 de membri, cu aceleaşi calităţi şi dăruire, care în luna mai 2008 formează Clubul Rotary Alba Iulia Civitas Solis. Membrii fondatori ai Clubului Rotary Alba Iulia Civitas Solis au fost sprijiniţi în perioada de constituire de Ovidu Coş, Guvernator 2007-2008 al Districtului 2241 România şi Republica Moldova, precum şi de Rotary Club Alba Iulia.

Astăzi, în ceas aniversar, la împlinirea a 10 ani de existenţă, cei 35 de membri ai clubului doresc să le mulţumească tuturor partenerilor şi prietenilor care le-au fost aproape în realizarea proiectelor şi acțiunilor derulate în aceşti ani.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax