Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Rotary Club Alba Iulia aduce un omagiu participanților la Marea Unire. Vor planta 100 de arbori în Sebeș

Publicat

rotary planteaza

Clubul Rotary Alba Iulia va planta sâmbătă, 100 de arbori de mari dimensiuni, pe strada pe strada Mihail Kogălniceanu din Sebeș. Cei 100 de arbori plantați marchează atât respectul rotarienilor pentru mediul înconjurător cât și drumul pe care delegațiile din zona centrală și de sud a țării l-au parcurs pentru a ajunge la Alba Iulia la Mare Unire.

Președintele Rotary Club Alba Iulia, Florin Mărginean a transmis că rotarienii vor planta sâmbătă 3 noiembrie, începand cu ora 09.00 la Sebes 100 de arbori de mari dimensiuni.
Activitatea, desfașurată în parteneriat cu Transavia S.A, Kronospan S.A, și Toskana Garten are scopul de a împleti spiritul rotarian cu admirația și respectul pentru cei care, acum 100 de ani purtând cu toţii tricolorul românesc au venit la Alba Iulia cu dorinţa fierbinte de a se uni cu ”Ţara”.

Astfel, ediția a IV-a a evenimentului “Rotary Plantează ” primește anul acesta o dublă semnificație. Cei 100 de arbori plantați marchează atât repectul rotarienilor pentru mediul înconjurator cât și drumul pe care delegațiile din zona centrală și de sud a țării l-au parcurs pentru a ajunge la Alba Iulia la Mare Unire.

Foto: arhiva Alba24

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax