Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Rovana Plumb a fost respinsă la vot de Comisia Juridică din Parlamentul European. 15 voturi împotrivă, doar 6 voturi pentru

Publicat

Europarlamentarul PPE Siegfired Mureșan a anunțat pe Facebook că Rovana Plumb a fost respinsă la vot de Comisia Juridică din Parlamentul European. Rovana Plumb, propusă de premierul Viorica Dăncilă, a fost audiată azi în Comisia JURI, care i-a cerut mai multe detalii legate de împrumuturile luate și nedeclarate.

După ce a dat explicațiile cerute de deputații juriști, în favoarea Rovanei Plumb s-au exprimat la vot doar 6 membri, iar 15 au votat împotriva candidaturii sale. Alți doi europarlamentari s-au abținut la vot.

Odată respinsă de Comisia Juridică, Rovana Plumb nu poate ajunge la audierile din comisia de specialitate – Transporturi în cazul său. și nici la votul final din plenul Parlamentului. În acest caz, România trebuie să trimită o nouă propunere de comisar european.

Sursă: G4Media.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax