Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Rovana Plumb: „Aştept conducerea Cupru Min la Bucureşti”. E nevoie de 15 milioane de euro pentru rezolvarea problemelor de mediu

Publicat

YouTube video

„Aştept conducerea Cupru Min, la Bucureşti, în următoarele două săptămâni, pentru a găsi soluţia legală de finanţare pe zona de mediu”, a declarat ministrul Mediului, Rovana Plumb, la conferința de presă de sâmbătă, de la Alba Iulia. Aceasta a vorbit despre problemele privind „Cupru Min” Abrud și despre cum ar putea fi acestea soluționate.

Rovana Plumb a declarat la Alba Iulia că România are nevoie de locuri de muncă și de exploatarea resurselor naturale într-un mod cât de poate de eficient și de sustenabil.

„Când vorbim despre o investiție cum este cea de la Cupru Min, trebuie să ne gândim ca modul în care această exploatare se face să țină cont de toate resursele durabile pe care România le poate garanta generațiilor viitoare”, a declarat Rovana Plumb.

Aceasta a precizat că în următoarele două săptămâni așteaptă conducerea Cupru Min la București pentru a discuta despre posibilele soluții de finanțare a societății.

„Societatea are nevoie de investiţii pe mediu de 15 milioane de euro, din care cel mai important obiectiv este staţia de neutralizare a apelor acide. Toate aceste condiţii trebuie respectate, pentru că sunt norme legale în vigoare şi sunt convinsă că vom găsi sursele de finanţare, astfel încât, cu toate că ele trebuie cuprinse în autorizaţia integrată de mediu, într-un timp relativ optim, să poată să fie realizate”, a încheiat Rovana Plumb.

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Pingback: Vosganian: Preţ între 40 şi 80 milioane de euro pentru “Cupru Min”. Opt companii interesate să investească la Abrud | Alba24

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax