Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Rovinieta nu se mai vinde la Poșta Română și Rompetrol. Vezi unde poți plăti taxa de utilizare a drumurilor naționale

Publicat

Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR) a anunţat că, de luni, Rompetrol şi Poşta Română nu mai vând roviniete. Șoferii care vor dori să achite taxa de utilizare a rețelei de drumuri naționale o vor putea face la ceilalți distribuitori.

„Din motive care ţin de respectarea legislaţiei în vigoare, convenţiile încheiate de către CNADNR cu Poşta Română şi cu Rompetrol Downstream nu au putut fi prelungite”, se arată într-un comunicat al Companiei de Drumuri, citat de Money.ro. CNADNR nu a oferit alte informaţii pe această temă.

Taxa de utilizare a reţelei de drumuri naţionale poate fi achitată, în continuare, la ceilalţi distribuitori, respectiv OMV Petrom, MOL România, UNTRR, Automobil Clubul Român, firmele Pasaj, Carisima, Medina Trans Spedition, Scala Assistance, Speedy Driver, TDH Max Insurance, Peter SM 2012 şi la CNADNR.

Sursa: Money.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. Pescarul

    marți, 02.10.2012 at 07:54

    Ce nebuni,santeti,si unde se plateste rovigneta,voi credeti ca toata lumea are Mol-uri la dispozitie.Chiar nu ganditi,cand faceti o treaba,mai boilor de la CNADNR. Ce mol-urile sant in drumul soferilor,scurti la minte mai santeti,cine v-au pus acolo,vai de capul lor.

    • aria

      marți, 02.10.2012 at 09:29

      domnule mol= benzinarie, la fel si omv-petrom si astea chiar sunt in drumul soferilor.

  2. bbc

    marți, 02.10.2012 at 14:18

    da frate, sunt dar daca in alba iulia e un singur OMV la stadion, eu daca stau in ampoi 1 si merg in cluj, trebe sa merg roata?????:)))….da asa e la noi, facem treburile tot pe dos, si alea care iasa pe dos put urat de tot… asa e l noi, ne scarpinam pe invers…doamne feri!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax