Connect with us
Publicitate

BLAJ

”Rupt de beat” la volan, ziua în amiaza mare, pe străzile din Blaj. S-a ascuns de polițiști în curtea Stațiunii Viticole

Publicat

etilotest

Un șofer de 39 de ani, din Mediaș care circula cu un automobil prin Blaj a fost atenționat de către polițiștii rutieri să oprească, dar acesta a refuzat.

Mai mult, pentru a scăpa de control bărbatul a intrat în curtea Stațiunii de Cercetare și dezvoltare pentru Viticultură și Vinificație Blaj. Când a fost testat cu aparatul etilotest, acesta a arătat că bărbatul avea o alcoolemie de 1,36.

Potrivit IPJ Alba, miercuri, în jurul orei 11.45, polițiștii rutieri din Blaj au efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism înmatriculat în județul Sibiu.

Șoferul acestuia a ignorat semnalul polițiștilor și și-a continuat drumul, iar, în încercarea de a scăpa de control, a intrat în curtea unei instituții.

Polițiștii l-au depistat pe conducătorul auto, un bărbat de 39 de ani, din Mediaș, județul Sibiu, care era sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării acestuia cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 1,36 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Față de acesta, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax