Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Rusia a tras focuri de avertisment asupra unei nave comerciale, în Marea Neagră

Publicat

Rusia a declarat duminică că au fost trase focuri de avertisment de pe o navă de război rusă asupra unei nave de marfă în Marea NEagră, potrivit agenției AFP.

Ministerul rus al Apărării a declarat că nava de patrulare Vasili Bikov a reperat o navă de marfă care naviga sub pavilionul Palau „în drum spre portul ucrainean Ismail”.

„Pentru a forța nava să se oprească, au fost trase focuri de avertisment cu arme automate de calibru mic de pe o navă de război rusă”, a declarat ministerul.

Ministerul rus al Apărării susține că nava de marfă „Sukra Okan” sub pavilion Palau, „nu a răspuns la cererea de a se opri pentru inspecție pentru transportul de mărfuri interzise”.

„Pentru a forța nava să se oprească, a fost deschis un foc de avertisment cu arme automate de calibru mic de pe o navă de război rusă.

După ce nava s-a oprit, a fost inspectată de o echipă care s-a deplasat cu un elicopter și, după finalizarea inspecției, „Sukra Okan” a continuat să se deplaseze spre portul Ismail.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax