Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Rusia cere SUA să DISTRUGĂ scutul antirachetă amplasat în România, la Deveselu. Mesajul Kremlinului

Publicat

scut

Ministerul Apărării din Rusia a anunțat joi că Statele Unite ar trebui să distrugă sistemele de lansare destinate apărării antirachetă MK-41 amplasate în România pentru a permite reîntoarcerea la Tratatul Forţelor Nucleare Intermediare, denunțat zilele trecute.

Rusia spune că Washingtonul ar trebui să distrugă, de asemenea, dronele de atac, din același motiv.

Ministerul a mai transmis că a convocat atașatul militar al ambasadei SUA să-i înmâneze o notă care să conțină cererea Moscovei.

Rusia a suspendat Tratatul privind intermedierea forțelor nucleare (INF) în acest week-end, după ce Washingtonul a anunțat că se va retrage în șase luni dacă Rusia nu renunță la încălcarea prevederilor din tratat.

Ataşatul militar american la Moscova a fost convocat de ruşi pentru a i se comunica această propunere ce vizează scutul de la Deveselu.

Citește Rusia cere Statelor Unite ale Americii DISTRUGEREA scutului antirachetă din România. Mesajul Kremlinului pe România24.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax