Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Rută alternativă între cartierele Micești, Orizont, Bărăbanț și Ampoi din Alba Iulia. Lucrări de pietruire, pe strada Zenit

Publicat

Primarul municipiului Alba Iulia, Gabriel Pleșa a transmis că angajații Primăriei lucrează în aceste zile pentru legarea cartierelor Orizont și Micești de cartierul Bărăbanț și de strada Emil Racoviță. 

Potrivit edilului, toate utilajele Primăriei Alba Iulia sunt acum în zonă pentru ca această cale de acces, care va putea fi folosită de toți cei care doresc o alternativă în orele de vârf, să fie făcută practicabilă.

„Vom pietrui strada Zenit, între strada Parâng și străzile Emil Racoviță și Hațeg. Va rămâne așa? Cu siguranță NU!

Dar până vom putea să îl asfaltăm și să îl modernizăm, să avem toată infrastructura necesară finalizată (apă, canal, rețea electrică subterană), facem ceea ce putem și ceea ce se așteaptă cei care tranzitează, folosind această rută.

Întregul drum va fi nivelat și pietruit în această primă fază.

Evident, până vom vedea asfalt pe acest drum, birocrația și toți pașii obligatorii din administrație vor trebui parcurși. Și o s-o facem, dar nu am vrut să pierdem timpul albaiulienilor până atunci.

Rezolvăm, rând pe rând, toate problemele orașului nostru!”, a transmis primarul Gabriel Pleșa, într-o postare pe Facebook.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Pista de biciclete

    joi, 28.10.2021 at 10:47

    Sa se tina cont si de biciclisti la latimea drumului.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax