Connect with us
Publicitate

EDUCAȚIE

Ruxandra Dobre, absolventă a Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul” din Alba Iulia, șefă de promoție la Academie

Publicat

O absolventă a Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul” din Alba Iulia a terminat Academia Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu” din Sibiu ca șefă de promoție. 

Anunțul a fost făcut de reprezentanții colegiului din Alba Iulia, care se mândresc cu aceasta și care i-au transmis și un mesaj de felicitare.

”Sublocotenent Ruxandra Dobre, absolventă a Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul” Alba Iulia, promoția 2020, a absolvit ca șefă de promoție Academia Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu” din Sibiu, specialitatea militară Finanțe-contabilitate.

Finalul studiilor universitare i-au adus Ruxandrei împlinirea de a-și fi atins obiectivele. Fiecare pas pe care l-a făcut încă de la admiterea în colegiul militar și până la absolvirea academiei a dus la obținerea unui rezultat de succes.

Este un început promițător de carieră în specialitatea aleasă, iar Ruxandra este recunoscătoare și mândră că a absolvit cele două instituții de învățământ militar. Fiecare dintre acestea au avut roluri importante în formarea ei ca om și în formarea în carieră.

„Am încheiat încă o etapă importantă a vieții, și anume absolvirea academiei. Pentru mine, viața de student militar a fost plină de oportunități și provocări.

În cadrul Academiei Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu” din Sibiu, am învățat valorile disciplinei, integrității, camaraderiei și pe parcursul celor trei ani de studiu am reușit să stăpânesc arta contabilității, știința analizei și gândirii strategice.

Cu ajutorul cadrelor didactice și al instructorilor militari și sprijinul oferit de familie am reușit să-mi depășesc limitele, reușind astfel la finalul studiilor universitare să ajung șefă de promoție la specializarea Finanțe-contabilitate.

Totodată, pașii în cariera militară mi-au fost îndrumați, încă din anul 2016 când am început studiile liceale, de colectivul Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul” Alba Iulia.

În acest final minunat și început promițător, sunt recunoscătoare și mândră că sunt absolventa acestor prestigioase instituții de învățământ militar care mi-au pus bazele unei cariere militare îndreptată spre realizări.

„Non scolae sed vitae discimus!” Semper una!”, a mărturisit sublocotenent Ruxandra Dobre.

Foto: Arhiva personală Ruxandra Dobre

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax