Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

S-a ales cu dosar penal. Bărbat de 62 de ani din Cugir, prins în timp ce pescuia cu plase tip monofilament

Publicat

A pescuit 33 de peşti care i-au fost confiscaţi de poliţişti pentru că l-au prins cu două undiţe pe care erau montate plase tip monofilament. Un bărbat de 62 de ani din Cugir s-a ales cu dosar penal.

Miercuri, ora 15.00, agenţi de poliţie din cadrul Postului de Poliţie Şibot, au organizat, împreună cu reprezentanţi din cadrul A.J.V.P.S. Alba, un control pe raza comunei Şibot – albia râului Mureş.

Cu această ocazie l-au surprins în flagrant pe Ioan S., de 62 de ani, din oraşul Cugir, care pescuia cu două undiţe pe care erau montate plase tip monofilament.

Asupra acestuia a fost găsiţi un număr de 33 peşti, care a fost ridicata în vederea confiscării şi predata la A.J.V.P.S. Alba.

De asemenea, poliţiştii au luat măsura confiscării şi a celor două undite găsite asupra bărbatului.

Pe numele acestuia poliţiştii au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „deţinerea sau utilizarea uneltelor de plasă monofilament în apele continentale”, fapta prev si ped. de art. 64 alin.1, lit. m din O.U. 23/2008 privind pescuitul şi acvacultura.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax