Connect with us
Publicitate

Uncategorized

S-a ales cu dosar penal după ce a cules porumb de pe terenul unui localnic din Şona. Un bărbat de 54 de ani, cercetat pentru furt

Publicat

Un bărbat în vârstă de 54 de ani din localitatea Şona s-a ales cu dosar penal după ce „s-a servit” cu porumb de pe terenul unui consătean. Valoarea prejudiciului se ridică la 1.500 de lei.

Vineri, poliţiştii din Jidvei, împreună cu poliţiştii Postului de Poliţie Şona l-au identificat pe suspectul comiterii unui furt de porumb de pe o parcelă situată pe raza localităţii Şona. În urma cercetărilor efectuate de poliţişti, a rezultat că în zilele de 11 şi 12 octombrie, T.L. (54 de ani din Şona) a cules şi sustras porumbul unui cetăţean din comună. Valoarea prejudiciului, estimat de păgubit este de 1.500 de lei.

Poliţiştii au întocmit pe numele său actele premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax