Connect with us
Publicitate

Uncategorized

S-a ales cu dosar penal. Un bărbat de 52 de ani din Gârbova a fost prins conducând fără permis şi sub influenţa alcoolului

Publicat

Un bărbat de 52 de ani din comuna Gârbova este cercetat pentru conducere fără permis, refuz de a se supune recoltării probelor biologice şi sfidarea autotităţilor legii. Acesta a fost oprit de către poliţişti Serviciului Rutier Alba, care au constatat că bărbatul nu avea permis de conducere si emana miros de alcool.

D.C. (52 de ani )din comuna Gârbova, a fost oprit  la data de 24 august ora 18.48 pe DN 1, în afara localităţii Cunţa,  de către poliţişti din cadrul Serviciului Rutier Alba.
Deoarece conducătorul auto nu a prezentat permisul de conducere s-a procedat la verificarea acestuia în baza de date, ocazie cu care s-a constatat că nu posedă permis de conducere valabil pentru nici o categorie de vehicule.
Întrucât D.C. emana miros de alcool, i s-a solicitat să se supună testării cu aparatul etilotest şi recoltării probelor biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei, insă acesta a refuzat. Mai mult, pe toată perioada verificărilor, bărbatul a avut o atitudine sfidătoare la adresa agenţilor de poliţie, acesta fiind condus la sediul Poliţiei Municipiului Sebeş unde i-au fost întocmite actele premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducere fără permis, refuz de a se supune recoltării probelor biologice de sânge şi sfidarea organelor judiciare.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax