Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

S-a decis: REZIDENȚIATUL se va desfășura pe data de 23 noiembrie. Data inițială coincidea cu alegerile electorale

Publicat

medici-strainatate Pe 23 noiembrie, Ministerul Sănătății a decis că se va desfășura rezidențiatul, cu o săptămână mai târziu decât data programată inițial, având în vedere faptul că pe 16 noiembrie sunt organizate alegeri prezidențiale. Bibliografia și tematica de concurs vor rămâne aceleași ca în anii trecuți.

Potrivit unui comunicat de presă, decizia a fost luată în urma întâlnirii pe care ministrul Sănătății, Nicolae Bănicioiu, a avut-o joi cu rectorii universităților de medicină și farmacie.

“Am discutat astăzi cu rectorii universităților de medicină și farmacie detalii privind metodologia de concurs, calendarul de concurs, numărul de locuri și posturi. Am decis împreună și necesitatea decalării datei de concurs. Am fost nevoiți să luăm această măsură având în vedere că la acea dată sunt organizate și alegerile electorale și am primit mai multe sesizări din partea instituțiilor publice responsabile cu paza concursului pentru stabilirea unei alte zile.

Am cerut rectorilor un punct de vedere în acest sens, pentru că îmi doresc ca decizia luată să nu afecteze și să creeze disconfort în rândul tinerilor medici sau al profesorilor acestora”, a declarat Nicolae Bănicioiu.

Detaliile privind organizarea concursului vor fi publicate de către Ministerul Sănătății în perioada următoare, pe pagina de web www.ms.ro, iar bibliografia și tematica de concurs vor rămâne aceleași ca în anii trecuți.

sursa: agerpres.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax