Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

S-a deschis noul magazin Dianiss, în Zlatna. Articole vestimentare de calitate pentru toată familia, fabricate în România (P)

Publicat

S-a deschis noul magazin Dianiss în Zlatna. Un magazin de îmbrăcăminte, unde moda se întâlnește cu pasiunea pentru frumos și fiecare piesă spune o poveste unică. Elegant, șic, cu produse de calitate, fabricate în România, atât în atelierul propriu, cât și cu produse ale unor renumite mărci românești. Cu prețuri pentru toate buzunarele.

Tânara stilistă Diana Petric, pasionată de modă și frumos, își continuă povestea începută într-un mic atelier în care a creat și produs primele treninguri din catifea sub brandul Dianiss. Datorită calității produselor foarte apreciate de clienți, astăzi, în atelierul Dianei este fabricată o gamă largă de articole vestimentare din materiale de înaltă ținută și calitate.

Dacă esti în căutarea unei ținute elegante pentru o ocazie specială sau a unei ținute confortabile, pentru toată familia, aici vei găsi tot ce ai nevoie pentru a-ți exprima personalitatea și stilul.

Echipa Dianiss își propune să vă ofere produse excelente și servicii impecabile într-o adevărată aventură a modei.

Noul magazin Dianiss în Zlatna. Tombolă de inaugurare

Dacă treceți în aceste zile pragul magazinului Dianiss, indiferent dacă sunteți client sau nu, veți primi un talon de participare la TOMBOLA de inaugurare.

Aceasta se va desfășura în perioada 16 aprilie -3 mai 2024. Ea va avea drept premiu un VOUCHER CADOU de 300 lei pe care îl puteți folosi în magazin.

Stocul magazinului se actualizează periodic cu noi produse și modele care se găsesc fizic în magazin sau pot fi comandate online de pe site-ul www.dianiss.com.

 

Dacă vreți să rămâneți la curent cu toate nouățile Dianiss, trebuie doar să dați un Like paginii de Facebook – Dianiss sau să urmăriți pagina de Instagram dianiss_fashion și de TikTok – @dianiss.imbracaminte.

Magazinul Dianiss este deschis de luni până vineri între orele 10.00 – 18.00, sâmbăta între orele 8.00 – 14.00. Îl găsiți în Zlatna pe strada Tudor Vladimirescu, bl. 1, jud. Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax