Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

S-a deschis sezonul de vară: Petrecere la piscină, la Winners Club Ţălnar

Publicat

A venit vara sau cel puţin asta ne lasă să credem temperatura de afară, care depăşeşte deja 25 de grade Celsius. Albaiulienii simt deja miros de vacanţă, aşa că patronii teraselor şi piscinelor din Alba Iulia se grăbesc să ridice umbrelele în aşteptarea clienţilor.

Prima care declară deschis sezonul estival este baza sportivă Winners Cub Ţălnar. Albaiulienii sunt provocaţi să înlocuiască hainele goase cu costume de baie şi să se bucure de razele de soare la o petrecere la piscină. „Vă invităm în acest weekend la redeschiderea sezonului de vară la piscina Winner’s Club Ţălnar, cea mai modernă piscină din judeţ, pentru a vă bucura de soare, voie bună, concursuri, premii şi multe alte surprize”, au explicat organizatorii.

Petrecerea va începe la ora 12.00, iar, începând de sâmbătă, accesul la piscina situată în incinta bazei sportive va fi permis zilnic, pâna la ora 24.00. Preţul unui bilet de intrare va fi de 7 lei pentru copii şi 10 lei pentru adulţi, în timpul săptămânii iar în week-end – 10 lei, respectiv 15 lei pentru adulţi.

Sursa Foto. panoramio.com

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax