Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

S-a electrocutat în timp ce încărca baloţi de lucernă într-o remorcă. Bărbat din Aiud, transportat cu elicopterul SMURD la Tg. Mureş

Publicat

Un bărbat din Aiud a fost transportat de urgenţă cu un elicopter SMURD la spitalul din Târgu Mureş, luni, după ce s-a electrocutat. A suferit arsuri de gradul doi pe corp, însă acum se află în stare stabilă.

Luni, 4 august, la ora 13,27, Poliția Municipiului Aiud a fost sesizată prin 112 cu privire la faptul că în locul numit ,,La Neamțu”, situat pe raza municipiului Aiud, un bărbat s-a electrocutat la linia de înaltă tensiune care traversează zona și  care se află la o distanță de aproximativ 6 metri de sol.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti a rezultat că V.V., de 40 de ani, din Aiud, în timp ce încărca baloți de lucernă pe platforma unui camion, a atins, din greșeală, linia de înaltă tensiune şi s-a electrocutat.

Victima a suferit arsuri de gradul doi pe aproximativ 20% din suprafața corpului şi a fost transportată cu un elicopter SMURD la Spitalul Județean Mureș, în prezent starea sa de sănătate fiind stabilă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax