Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

S-a ferit de soţie şi a dat peste jandarmi. Bărbat de 41 de ani din Sebeș, sancționat după ce a fost prins consumând alcool pe stradă

Publicat

drinking-can-390x285 Prima persoană, de anul acesta, sancţionată de jandarmi pentru că a consumat alcool în spaţiul public este din Sebeş. Este vorba de un bărbat de 41 de ani care dorea să “ bea în linişte ”, departe de ochii soţiei. Acesta a fost văzut de către un echipaj de jandarmi, pe strada  Gheorghe Şincai în timp ce consuma bere. Bărbatul a scăpat doar cu un avertisment. 

Un echipaj de jandarmerie, aflat în misiune de patrulare pe strada Gheorghe Şincai din municipiul Sebeş, a observat un bărbat care bea bere dintr-un pet de 2,5 l, încălcând astfel prevederile legale care interzic consumul de alcool pe spaţiul public.

S-a întâmplat marţi, 5 aprilie, la ora 20.10, iar vinovatul a fost identificat ca fiind un localnic în vârstă de 41 de ani. Acesta şi-a justificat fapta prin aceea dorea să “ bea în linişte ” deoarece soţia sa nu este de acord ca el să consume alcool în casă şi-l “cicăleşte” ori de câte ori încalcă interdicţia. A fost îndrumat să folosească serviciile specializate oferite de unităţile în care distribuirea şi consumul de alcool sunt permise, fiind totodată sancţionat contravenţional cu avertisment scris.

„Având în vedere încălzirea accentuată a vremii şi incidenţa mai mare a consumului de alcool în spaţii publice neautorizate în aceste condiţii, reamintim că, potrivit prevederilor legale, reprezintă contravenţie şi se sancţionează cu amendă cuprinsă între 100 şi 500 lei consumul de băuturi alcoolice pe drumuri publice, în parcuri, stadioane şi terenuri sportive, în instituţii culturale, săli de spectacole sau unităţi economice.

De asemenea, este interzis în toate mijloacele de transport în comun, autogări şi gări, indiferent dacă sunt de stat sau private. Totodată, atenţionăm că echipajele de jandarmerie vor acţiona ferm atât pentru prevenirea cât şi pentru combaterea consumului de alcool în public” au transmis jandarmii.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax