Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

S-a înarmat cu un ciocan și a vrut să fure dintr-un bar. Cum s-a terminat încercarea unui hoț din Alba de a da ”o lovitură”

Publicat

S-a înarmat cu un ciocan și a vrut să fure dintr-un bar: Este povestea unui bărbat care va ajunge în fața judecătorilor din Aiud. Acesta va fi judecat pentru tentativă de furt calificat.

Magistrații Judecătoriei Aiud au admis rechizitoriul procurorilor și au dispus trimiterea acestuia în judecată. Tentativa de a sparge un bar a avut loc într-o noapte de mai.

Mai exact în noaptea de 6 mai 2023. Atunci, după ce s-a mascat cu o cagulă și înarmat cu un ciocan, bărbatul a încercat să intre într-un bar.

”(…) a încercat să pătrundă prin efracţie în incinta barului  cu scopul de a sustrage bunuri, sens în care a spart un geam al imobilului cu ajutorul unui ciocan, fiind surprins în flagrant de către martorul care locuieşte la etajul 1 al imobilului menţionat anterior.”, au notat magistrații.

Mai pe scurt după ce a spart geamul, cineva a auzit zgomotele și a ieșit să vadă ce se întâmpla. Atunci a și fost momentul când bărbatul și-a încheiat tentativa de a fura din bar.

La mai bine de un an distanță, magistrații din Aiud au decis trimiterea sa în judecată. Momentan dosarul nu a primit un prim termen de judecată.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate