Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

S-a încheiat concursul de folk, urmează „Gala Laureaților”

Publicat

În a doua seară a Festivalului-Concurs de Folk „Ziua de Mâine” a luat sfârșit concursul propriu-zis din cadrul evenimentului. Dacă, vineri, au urcat pe scenă cinci participanți, sâmbătă, în a doua zi a festivalului pe scena Casei de Cultură, au urcat alți șase participanți.

Sâmbătă seară, și-au susținut cele două piese, impuse de organizatori, Alexandra Andrei, Grupul Folk „Candid”,  Roxana Zăpârțan, Grupul Folk „Altcumva”,  Ionuț Mangu, iar concursul a fost încheiat de Cristina Andrieș. Chiar dacă juriul a deliberat sâmbătă seară, câștigătorii vor fi anunțați duminică, în cadrul Galei Laureaților. Favorit la locul I este Ionuț Mangu, acesta reuşind să impresioneze audiența, cu cele două piese cântate.

Concursul a fost urmat de recitalul lui Vali Șerban & Grupul de Folk „Ziua de Mâine”, apoi, în aplauzele publicului, au mai cântat Ovidiu Mihăilescu, Marius Matache, dar și două nume „grele” ale folk-ului: Mircea Vintilă și Nicu Alifantis. Ultimul a fost întors  pe scenă de două ori, la chemarea spectatorilor, care nu conteneau aplauzele.

A doua zi a festivalului a oferit celor aproximativ 600 de spectatori o nouă seară magică, o seară în care folk-ul a cuprins sufletul ascultătorilor și l-a rupt de toate problemele cotidiene. Duminică, în ultima zi a festivalului, se anunță un concert extraordinar de colinde, la care cei mai reprezentativi interpreți – Ștefan Hrușcă şi Florin Săsărman – vor fi prezenți, pe scena de la Alba Iulia.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax