Connect with us
Publicitate

Uncategorized

S-a răsturnat cu maşina, dar a scăpat fără leziuni. Un bărbat din Blaj este cercetat pentru distrugere pentru că a lovit cu maşina o ţeavă de gaz

Publicat

Un bărbat de 46 de ani din Blaj este cercetat pentru distrugere din culpă, pentru că a lovit cu maşina o ţeavă de gaz. Incidentul s-a petrecut luni seara, iar şoferul a scăpat fără leziuni, după ce autoturismul s-a răsturnat, în afara carosabilului.

Luni, la ora 19.04, poliţiştii Secţiei 1 Poliţie Rurală Galda de Jos au fost sesizaţi prin SNUAU 112, cu privire la faptul că pe DJ 107 H, la ieşirea din localitatea Cricău, spre Galda de Jos, un autoturism s-a răsturnat şi a avariat o conductă de gaz metan.

A.I., de 46 de ani, din municipiul Blaj, în timp ce conducea un autoturism în direcţia  Cricău – Galda de Jos, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum şi, într-o curbă la stânga, a pierdut controlul maşinii, a ieşit în afara carosabilului şi a lovit branşamentul unei instalaţii de gaz, după care s-a răsturnat.

În urma accidentului, nici o persoană nu a suferit leziuni, însă conducta de gaz a fost avariată, fiind necesară intervenţie unei echipe specializate, care a luat măsurile de securitate necesare şi a remediat defecţiunea.

Faţă de conducătorul auto care a provocat accidentul au fost întocmite actele premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracţiunii de distrugere din culpă.

Foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax