Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

S-a răsturnat cu maşina, după ce a condus cu alcool “la bord”. Un bărbat de 63 de ani din Meteş s-a ales cu dosar penal

Publicat

Un bărbat în vâstă de 63 de ani din Meteş a fost găsit de poliţişti pe marginea drumului, lângă maşina cu care se răsturnase pentru că se afla sub influenţa alcoolului. Bărbatul este cercetat penal.

Miercuri, la ora 15.00, poliţiştii au intervenit în Valea Meteşului, unde s-a produs accidentul soldat doar cu pagube materiale. Au găsit un autoturism răsturnat, iar lângă acesta se afla I.S. (63 de ani) din comuna Meteş, într-o avansată stare de ebrietate.

Aparatul etilotest a indicat o valoare de  0,85 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care bărbatul a fost condus la Spitalul Judeţean Alba, unde i-au fost recoltate probe de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Faţă de I.S., cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană având în sânge o îmbibaţie alcoolică peste limita legală.

Foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax