Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

S-a răsturnat cu maşina după ce s-a urcat băut la volan și cu permisul de conducere anulat. Bărbat din Ocna Mureș, cercetat de polițiști

Publicat

Un bărbat de 44 de ani din Ocna Mureș s-a ales cu dosar penal după ce a provocat un accident, iar în urma verificărilor polițiștii au constatat că acesta era și băut și cu permisul de conducere anulat. Acesta a avut o alcoolemie de 1 ,25 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Joi, la ora 21.06, poliţiştii din Ocna Mureş au fost sesizaţi telefonic prin numărul de urgenţă 112 despre faptul că pe strada Andrei Mureşanu din oraş a avut loc un accident de circulaţie soldat cu pagube materiale, în urma căruia a rezultat avarierea unui autoturism.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că Marian M., de 44 de ani, din Ocna Mureş, în timp ce a condus un autoturism în stare de ebrietate, a pierdut controlul volanului şi a părăsit partea carosabilă. S-a răsturnat pe partea stângă a drumului şi a provocat avarierea autoturismului. Totodată, poliţiştii au stabilit faptul că acesta deţine un permis de conducere, care a fost anulat.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de1 ,25 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la Spitalul Municipal Aiud, unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Pe numele bărbatului s-a întocmit un dosar de cercetare penală, în care acesta este cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de „conducerea pe drumurile publice ale unui autovehicul de către o persoană având o alcoolemie peste limita legală” şi „conducerea pe drumurile publice ale unui autovehicul de către o persoană al carei permis de conducere a fost anulat”.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax