Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

S-a răsturnat cu maşina în râu, pe DN74 – Dealul Mare, din cauza vitezei. Un bărbat din Zlatna a ajuns la spital cu leziuni la cap şi torace

Publicat

Un bărbat în vârstă de 46 de ani din Zlatna s-a răsturnat cu autoturismul în râu, după ce a intrat cu viteză prea mare într-o curbă, pe DN74, zona Dealul Mare. Şoferul a suferit traumatisme la cap şi torace.

Joi, la ora 9.15, poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei Oraşului Zlatna au fost solicitaţi să intervină pentru soluţionarea unui accident rutier produs pe  DN 74, în zona Dealul Mare.

Cu ocazia primelor cercetări efectuate s-a stabilit că Ionel N., de 46 de ani, din Zlatna, în timp ce conducea un autoturism în direcţia Zlatna – Abrud, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum şi într-o curbă la dreapta a pierdut controlul asupra autoturismului şi s-a răsturnat în albia râului Ampoi.

În urma accidentului, şoferul autoturismului a suferit un traumatisme la cap şi torace şi a fost transportat la Spitalul Judeţean Alba pentru îngrijiri medicale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Raul Baaaa

    vineri, 22.11.2013 at 15:19

    Cum a reusit ? Eu merg pe acol cu 100-160 km/h !

    *Daca vreti ma si filmez cand intru in curbe pe dealu mare cu 120 km/h dealatu 😉

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax