Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

S-a răsturnat cu maşina, lângă Galda de Jos şi a fugit de la locul accidentului. Poliţia a fost anunţată de mama pasagerului din autoturism

Publicat

Un bărbat din Galda de Jos este cercetat pentru vătămare corporală din culpă şi fugă de la locul accidentului, după ce s-a răsturnat cu maşina pe drumul judeţean de la Galda de Jos şi nu a anunţat evenimentul rutier la poliţie. Oamenii legii au fost sesizaţi patru zile mai târziu, de către mama unui tânăr care se afla în maşină şi a suferit leziuni.

O femeie din comuna Galda de Jos a sesizat poliţiştii din localitate, joi, în jurul orei 16.30, cu privire la faptul că fiul să a fost victima unui accident rutier şi este internat în spitalul din Alba Iulia.

În urma cercetărilor efectuate de poliţişti, a rezultat că luni dimineaţa, în jurul orei 6.00, R.F.S., de 39 de ani din comuna Galda de Jos, în timp ce conducea un autoturism pe DJ107 R, în direcţia Cetea – Galda de Jos, la intrarea în localitatea Benic, a pierdut controlul asupra autoturismului, a părăsit carosabilul şi a intrat în taluzul de pământ şi în arbuştii din partea dreaptă a drumului, după care autoturismul s-a răsturnat.

În urma accidentului, B.I.V. (36 de ani), din comuna Galda de Jos, pasager în autoturism, a suferit un traumatism de coloană, s-a prezentat la spitalul din Alba Iulia, unde a rămas internat.

Cercetările sunt continuate faţă de conducătorul auto sub aspectul comiterii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului în urma căruia a rezultat vătămarea corporală a unei persoane.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax