Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

S-a răsturnat cu o motocicletă neînmatriculată. Un tânăr de 24 ani din Unirea, care a condus beat şi fără permis, este cercetat de oamenii legii

Publicat

motocilcist Un tânăr de 24 de ani din Unirea s-a ales cu dosar penal după ce și-a încercat norocul în trafic cu o motocicletă neînmatriculată, fiind sub influența băuturilor alcoolice și fără permis de conducere corespunzător. Bărbatul a fost implicat într-un accident rutier în Ocna Mureș, în urma căruia a suferit mai multe leziuni corporale.

Potrivit IPJ Alba, la data de 28 iulie, în jurul orei 02.53, pe strada Digului din Ocna Mureş, T.R., de 24 de ani, din comuna Unirea, în timp ce conducea o motocicletă, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, iar la intersecţia cu strada Cuza Vodă a pierdut controlul asupra acesteia şi s-a răsturnat în afara carosabilului.

În urma accidentului, motociclistul a suferit mai multe leziuni corporale şi a fost transportat la spitalul din Aiud unde a rămas internat.

Poliţiştii l-au testat cu aparatul etilotest care a indicat valoarea de 0,96 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar în urma verificărilor efectuate a rezultat că motocicleta nu era înmatriculată şi tânărul nu posedă permis de conducere corespunzător acestei categorii de autovehicule.

În cauză a fost întocmit un dosar penal în care sunt efectuate cercetări sub aspectul comiterii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, conducere cu permis necorespunzător, conducere sub influenţa alcoolului şi conducerea unui autovehicul neînmatriculat.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax