Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

S-a reluat numărătoarea voturilor la Sebeș. Social-liberalul Alexandru Dăncilă este oficial primar cu 137 de voturi peste candidatul PDL

Publicat

Situația de la Primăria Sebeș s-a clarificat, într-un final. La solicitarea reprezentanților PDL, BEC Sebeș a reluat numărătoarea voturilor, la trei dintre secțiile de votare, iar, după această procedură, Alexandru Dăncilă a fost declarat oficial câștigător, cu 137 de voturi în plus faţă de Dorin Nistor.

Potrivit locțiitorului BEC Sebeș, Ovidiu Prața, în jurul orei 15.00 s-a finalizat renumărarea voturilor la secția 7 și 14 din municipiu, dar se continua la secția nr.2. Acesta a declarat că, luni, până în jurul orei 15.30, nu au fost constatate diferențe majore, candidatul PDL, Dorin Nistor reușind să obțină în plus doar 2-3 voturi. La finalul numărătoarei, candidatul USL Alba, Alexandru Dăncilă a fost declarat oficial primar al Sebeșului. Dorin  Nistor a pierdut fotoliul de primar la o diferență de doar 100 de voturi.

Reamintim că, inițial, Alexandru Dăncilă conducea la Sebeș cu 90 de voturi în plus faţă de Nistor. Deși reprezentanții PDL Alba au declarat, luni dimineaţa, că au formulat mai multe sesizări, între care și una referitoare la lipsa a nu mai puțin de 100 de buletine de vot de la o secție şi alta privind peste 100 de voturi declarate nule, în altă secţie, Ovidiu Prața susține că trimisul PDL Alba nu a cerut decât renumărarea voturilor, fără alte mențiuni.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax