Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

S-a rezolvat problema rețelelor de apă și canalizare în Cugir. Modernizarea sistemului se va face cu 12.380.000 lei

Publicat

YouTube video

Locuitorii orașului Cugir vor fi racordați, în totalitate, la rețelele de apă și canalizare. Asta este asigurarea primarului Adrian Teban, care a semnat, marţi, împreună cu reprezentanții Apa CTTA contractul de modernizare și reabilitare a sistemului de canalizare. Valoarea investiției se ridică la suma de 12.380.087,42 lei, iar lucrările vor fi realizate de firma „Fibec” SA Cîmpina.

Contractul presupune extinderea rețelei de canalizare în lungime de 12,6 km, reabilitarea rețelei de canalizare pe o lungime de 1,7 km și execuția a trei stații de pompare ape uzate și a conductelor de refulare aferente. Potrivit primarului Adrian Teban, după finalizarea acestui proiect se poate spune că va fi complet soluționată problema canalizării și a apei în orașul Cugir.

Acest contract face parte din proiectul de extindere și reabilitare a infrastructurii de apă și apă uzată în Alba ce are o valoare totală de 102.046.000 euro și care include 15 astfel de contracte. Până în prezent au fost semnate 14 contracte între care amintim amenajarea unor stații de epurare în Alba Iulia, Blaj, Cugir, Aiud, Ocna Mureș precum și reabilitarea sistemelor de alimentare și canalizare în Sebeș și Cîmpeni. Ultimul contract pe care reprezentanții Apa CTTA speră să îl semneze în cursul săptămânii viitoare prevede amenajarea unei stații de epurare în Sebeș și Cîmpeni.

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax