Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

S-a speriat de poliţişti şi a fugit în pădure. Şoferul unui camion încărcat cu lemn, prins la Cugir, cercetat pentru două infracţiuni

Publicat

Un tânăr din Suceava, aflat la volanul unui camion încărcat cu lemn, a fugit de poliţişti, în pădure, după ce fusese oprit pentru control, sâmbătă, pe strada Râul Mare din Cugir. S-a întors după cinci ore şi jumătate, cu actele de însoţire a mărfii, dar s-a ales cu dosar penal pentru că nu avea permis şi conducea autovehiculul fără plăcuţe de înmatriculare.

Camionul a fost oprit pentru control, sâmbătă, la ora 8.30, pe strada Râul Mare  din Cugir, pentru că nu avea aplicate plăcuţe de înmatriculare. Acestea erau reţinute din 21 septembrie. Şoferul, B.I.C. (28 de ani), din Suceava, şi-a abandonat camionul şi a fugit în pădure, iar oamenii legii au constatat, între timp, că bărbatul avea permisul de conducere retras. S-a întors la camion în jurul orei 14.00, când a prezentat un aviz de însoţire a celor 23,6 mc de material lemnos pe care-l transporta. S-a ales cu amendă de 5.000 de lei, iar lemnul a fost confiscat şi lăsat în custodia Ocolului Silvic Cugir.

De asemenea, a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul ale cărui plăcuţe cu numărul de înmatriculare au fost retrase şi conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană al cărei permis de conducere a fost retras.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax