Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

S-a stabilit primul termen de judecată pentru Mihai Pandelea, ucigașul Alinei Tănăsie. La proces este citat și tatăl victimei

Publicat

mihai pandelea, criminalMihai Pandelea, IT-istul de la Star Transmision Sebeș  arestat pentru uciderea unei tinere la Alba Iulia, va fi prezentat judecătorilor de la Tribunalul Alba în data de 16 mai, la primul termen din proces. La această dată, în faţa instanţei urmează să se prezinte, pe lângă autorul crimei, şi tatăl victimei. 

Tribunalul Alba a constatat legalitatea rechizitoriului și a dispus începerea judecății pentru săvârşirea infracţiunilor de omor și furt calificat. Primul termen a fost stabilit în data de 16 mai.

„ În baza art. 346 alin. 2 Cod procedură penală constată legalitatea rechizitoriului cu nr. 118/P/2016 al Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba, a administrării probelor, precum şi a efectuării actelor de urmărire penală privind pe inculpatul Pandelea Mihai Răzvan, trimis în judecată în stare de arest preventiv pentru săvârşirea infracţiunilor de omor prev. de art. 188 alin.1 Cod penal şi furt calificat prev. de art. 228 alin.1 Cod penal, art.229 alin.1 lit.b Cod penal. Dispune începerea judecăţii cauzei privind pe inculpatul Pandelea Mihai Răzvan şi fixează termen la data de 16 mai 2016, complet C4 JCP+C4 fond, termen pentru când urmează a fi citaţi inculpatul Pandelea Mihai Răzvan din Penitenciarul Aiud, cu menţiunea prezenţa obligatorie şi moştenitorul legal al victimei, numitul Tănasie Constantin, cu menţiunea că se poate constitui parte civilă până la începerea cercetării judecătoreşti” scrie în solutia pe scurt

Tânărul de 26 de ani a fost reținut în data de 6 februarie de procurori după ce asupra lui s-au găsit suficiente probe care îl incriminau de uciderea Alinei Tănăsie, o tânără la care apela pentru servicii sexuale. Acesta și-a recunoscut fapta la doar câteva ore de la reținere.

Potrivit anchetatorilor, în noaptea de 2/3 februarie 2016, în timp ce se aflau într-un apartament situat în municipiul Alba Iulia, judeţul Alba, unde locuia cu chirie victima Alina Bianca Tănăsie, în vârstă de 23 de ani,inculpatul i-a aplicat mai multe lovituri cu două cuţite, cauzându-i leziuni care au produs decesul, iar,după acţiunea de suprimare a victimei, a sustras mai multe bunuri personale ale acesteia, respectiv o tabletă, trei telefoane mobile, o geantă personală conţinând portofel, card bancar, acte de identitate, şi alte înscrisuri, luând cu el şi cuţitele cu ajutorul cărora a comis fapta, în scopul de a acoperi urmele infracţiunii.

VEZI: Autorul CRIMEI din Blocul M3 dădea note prostituatelor pe care le frecventa. Mihai Pandelea oferea detalii pe forumuri

În seara crimei, Mihai Pandelea, ar fi avut o convorbire telefonică cu victima pentru a apela din nou la serviciile sale, așa cum obișnuia de ceva vreme.

Mira, cum era numită Alina pe site-urile de profil, nu s-a gândit nicio clipă că acel telefon îi va aduce sfârșitul. Tânăra l-a așteptat la apartamentul unde stătea cu chirie, în blocul M3 din Alba Iulia.

Mihai a ajuns la ea până la miezul nopții, în jur de ora 23.00 și cel mai probabil nu a durat foarte mult până i-a aplicat loviturile de cuțit care i-au adus decesul pe loc.

Acesta a folosit două cuțite de bucătărie cu care a înjunghiat-o de aproximativ 9-10 ori în zona cervicală. Apoi a furat mai multe bunuri personale ale acesteia, respectiv o tabletă, trei telefoane mobile, geanta în care erau portofelul, un card bancar, acte de identitate şi alte documente, luând cu el şi cuţitele cu ajutorul cărora a comis crima. Acesta a abandonat toate bunurile, în oraş.

VEZI: UCIGAȘUL escortei și-a recunoscut fapta. Mihai Pandelea i-a aplicat Alinei Tănăsie în jur de 10 lovituri de cuțit. Filmul CRIMEI

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Bun simt

    sâmbătă, 07.05.2016 at 16:25

    care e legatura faptei comise cu profesia si locul de munca?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax