Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

S-a urcat băut la volan şi a lovit o femeie din Lunca Mureşului, apoi a transportat-o la spital. Un şofer din Vaslui, cercetat pentru vătămare de culpă

Publicat

O femei de 84 de ani din Lunca Mureşului a fost lovită de un autoturism condus de un şofer băut din judeţul Vaslui. Acesta nu s-a asigurat la efectuarea manevrei de mers înapoi şi a acroşat-o pe femeie. După comiterea accidentului, conducătorul auto aflat sub influenţa băuturilor alcoolice a transportat victima la spitalul din Aiud.

Luni seara, în jurul orei 18.00, D.V., de 38 de ani, din comuna Banca, Judeţul Vaslui, în timp ce conducea un autoturism pe strada Mică din localitatea Lunca Mureşului, nu s-a asigurat când a dat cu maşina înapoi şi a acroşat-o pe o femeie în vârstă de 84 de ani, din Lunca Mureşului, care se deplasa pe jos, pe marginea părţii carosabile.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,17 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acestuia i-au fost recoltate probe de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

După comiterea accidentului, conducătorul auto aflat sub influenţa băuturilor alcoolice a transportat victima la spitalul din Aiud. Pentru că leziunile suferite de aceasta erau uşoare, nu a fost necesară internarea.

Faţă de D.V., cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. andrei

    marți, 26.08.2014 at 20:21

    0.17mg/l? E irelevant. nu l-a afectat cu absolut nimic, pur si simplu a acrosat o batrana ce impartea strada cu el.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax