Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

S-a urcat băut la volan și a provocat un accident. Bărbat de 58 de ani din Ighiu, cu dosar penal pentru conducere sub influenţa alcoolului

Publicat

etilotest1Luni, în jurul orelor 21.15, poliţiştii Secţiei 1 Poliţie Rurală Galda de Jos, au intervenit pentru soluţionarea unui eveniment rutier, soldat cu pagube materiale, produs pe DC 70, pe raza localităţii Ţelna.

Cu această ocazie, poliţiştii au constata că un bărbat, în vârstă de 58 de ani, din comuna Ighiu, în timp ce conducea un autoturism, s-a angajat într-o depăşire neregulamentară, iar la revenirea pe banda sa de circulaţie a acroşat autoturismul depăşit.

În urma testării celor doi conducători auto, cu aparatul etilotest, pentru şoferul care a provocat accidentul, a rezultat valoarea de 0,79 mg/litru alcool pur în aerul expirat, în vreme ce, pentru celălalt, rezultatul a fost negativ.

Faţă de bărbatul de 58 de ani, a fost întocmit dosar penal în care este cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax