Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

S-a urcat beat la volan și a rupt stâlpii ornamentali din Piața Iuliu Maniu din Alba Iulia. Tânăr de 25 de ani, cercetat de polițiști

Publicat

politist alcool etilotestUn tânăr de 25 de ani din Alba Iulia s-a urcat beat la volan și a rupt mai mulți stâlpi ornamentali din Piața Iuliu Maniu din municipiu. Tânărul avea o valoare a alcoolemiei de peste 2% și este cercetat pentru  conducere a unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice.
Duminică, în jurul orelor 06.50, poliţiştii rutieri din Alba Iulia au intervenit pentru soluţionarea unui accident rutier, soldat cu pagube materiale, produs pe strada Piața Iuliu Maniu din municipiul Alba Iulia.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti a rezultat că D.C.A, de 25 de ani, din Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, a pierdut controlul asupra acestuia şi a intrat în coliziune cu mai mulți stâlpi ornamentali pe care i-a rupt, rezultând pagube materiale.

D. C. A. a fost condus la Spitalul Judeţean de Urgente Alba, în vederea recoltării de mostre biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.

După prelucrarea mostrelor biologice de sânge, la data de 06.02.2017, a rezultat faptul ca tânărul a avut o alcoolemie de 2,25 g%o la prima probă, iar la cea de-a doua probă o alcoolemie de 2,10g%o, conform buletinelor de analiză toxicologică.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax