Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

S-a urcat la volanul autoturismului unui prieten, deși nu avea permis de conducere. Un tânăr de 27 de ani şi cel care i-a împrumutat maşina, cercetaţi de poliţişti

Publicat

pol

Un tânăr de 27 de ani din Sebeș a fost prins de polițiști în timp ce conducea autoturismul unui prieten pe raza comunei Ighiu, fără a deține permis de conducere. În prezent, acesta este cercetat pentru conducere fără permis, iar prietenul care i-a încredințat mașina este cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de încredințarea unui vehicul unei persoane care nu deţine permis de conducere.

Poliţiştii Postului de Poliţie Ighiu, în timp ce desfășurau activităţi de supraveghere a traficului rutier pe raza localităţii Şard, l-au depistat vineri, în jurul orei 12.30, pe M.O.S., de 27 de ani, din Sebeş, în timp ce conducea un autoturism, fără a deţine permis de conducere.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că autoturismul i-a fost încredinţat lui M.O.S., de către M.N., de 25 de ani, din Alba Iulia, cu toate că ştia că prietenul său nu deţine permis de conducere.

Faţă de M.O.S. sunt efectuate cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere fără permis, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 335, alin. 1 din Codul Penal, iar faţă de M.N. cercetările sunt efectuate sub aspectul comiterii infracțiunii de încredințarea unui vehicul unei persoane care nu deţine permis de conducere.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax