Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

S-au afişat rezultatele admiterii la Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca. Vezi cine este admis sau respins din Alba

Publicat

Rezultatele examenului de admitere din sesiunea iulie 2011 de la majoritatea facultăţilor aparţinând Universitaţii Tehnice din Cluj-Napoca (UTCN) au fost afişate, miercuri seara, cu excepţia rezultatelor de la Arhitectură, la care rezultatele vor fi făcute publice vineri, la ora 22.00.

Candidaţii declaraţi admişi trebuie să îşi confirme locul în 21, 22 şi 23 iulie 2011, intre orele 9.00 şi 15.00, iar, în cazul Facultăţii de Arhitectură – în 23 şi 24 iulie 2011, între orele 9.00 si 15.00. Studenţii admişi la buget trebuie să depună diploma de bacalaureat în original, dacă nu a fost depusă la înscriere. Candidaţii care au obţinut un loc cu taxă îşi pot confirma locul până în 26 iulie, prin achitarea primei rate în valoare de 500 lei.

Vezi aici Rezultatele la facultaţile de Automatică şi Calculatoare, Facultatea de  Construcţii şi Facultatea de  Electronică, Instalaţii, Inginerie Electrică si Mecanică.

sursa foto: adems.utcluj.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax