Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

S-au mai înscris doi candidați pentru funcții în Senatul României și Camera Deputaților. Vezi despre cine este vorba

Publicat

cj alba prefectura

Perioada de depunere a candidaturilor pentru funcții de parlamentari s-a încheiat marți seară, la ora 24.00. După ce „marile partide” din Alba și-au lansat candidații arhicunoscuți de majoritatea populației, prin „istoria” pe care au făcut-o în Parlamentul României sau în diverse funcții politice, pe listele Biroului Electoral Județean Alba au mai apărut două nume, ale unor persoane care se pare că nu s-au lăsat intimidate de „greii” înscriși pentru alegerile parlamentare și și-au depus candidaturile marți seară, în liniște. Astfel, pe listele pentru cele șapte colegii parlamentare din județul Alba figurează 33 de candidați.

Este vorba despre doi candidați din partea Partidului România Mare (PRM), care se vor bate pentru un loc în Senatul României, pe Colegiul 1 Alba Iulia și Camera Deputaților, tot pe Colegiul 1 Alba Iulia.

Unul dintre aceștia este Emil Crișan, din Abrud, în vârstă de 55 de ani, de profesie inginer, candidatul PRM pe Colegiul 1 din Senat, cel mai nou contracandidat al lui Teodor Atanasiu (USL), Ștefan Bardan (ARD), Horațiu Bibolar (PP-DD), Marton Lorand Kopenetz (UDMR) și Emese Iobbagy (Partidul Popular Maghiar din Transilvania).

Candidatul PRM pentru un loc în Colegiul 1 al Camerei Deputaților este un tânăr de 25 de ani, pe nume Bogdan Nicolae Huja. Acesta este născut în Negreşti-Oaş, locuiește în Cluj-Napoca și este de profesie inginer. Se va confrunta în lupta pentru funcția de deputat cu Dorin Gheorghe Nistor (ARD), Toth Csaba Coloman (UDMR), Dorin Pavel Șerdean (PP-DD), Călin Potor (USL).

Vedeți aici lista integrală a candidaților din Alba pentru alegerile parlamentare din 9 decembrie 2012.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax