Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

S-au răsturnat cu maşina în şanţ, în dimineaţa de Crăciun. Un pasager a ajuns la spital şi şoferul are dosar penal pentru vătămare din culpă

Publicat

politie

Masina Politie MCV Un tânăr a ajuns la spital şi altul are dosar penal pentru vătămare din culpă după ce s-a răsturnat cu maşina în şanţ, pe DJ 107, în localitatea Sântămărie. Tânărul care conducea maşina era şi băut şi a părăsit locul accidentului.

Evenimentul rutier s-a petrecut în ziua de Crăciun, la ora 6.30 dimineaţa. Despre accident, Poliţia Municipiului Blaj a fost sesizată de către personalul spitalului din Târnăveni, judeţul Mureş, unde se afla una dintre persoanele implicate.

Poliţiştii din Blaj au demarat activităţile de verificare, iar pe DJ 107, la kilometrul 73, pe raza localităţii Sântămărie, comuna Cetatea de Baltă, pe partea dreaptă a carosabilului, au identificat un autoturism răsturnat în şanţ.

În urma investigaţiilor efectuate a fost identificat conducătorul autoturismului, C.M.A., de 25 de ani, din Târnăveni, judeţul Mureş, care nu a adaptat viteza autoturismului la condiţiile de drum, a pierdut controlul asupra acestuia şi a intrat şanţ.

După producerea accidentului atât conducătorul auto, cât şi C.A.M., de 22 de ani, pasager în autoturism, s-au deplasat pe jos până în localitatea Cetatea de Baltă, la locuinţa bunicilor conducătorului auto, loc din care C.A.M. a fost transportat de rude la spitalul din Târnăveni, întrucât acuza dureri în zona capului.

Poliţiştii l-au testat pe conducătorul auto cu aparatul etilotest, rezultatul indicat de acesta fiind de 0,27 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Faţă de C.M.A., cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax