Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

S-au redeschis secțiile de împrumut carte și sala de lectură de la Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba

Publicat

Biblioteca Judeteana Alba

Secțiile de împrumut carte și sala de lectură din cadrul Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba s-au redeschis de luni, 14 martie, după doi ani de restricții.

”Începând de astăzi, 14 martie 2022, după doi ani de la restricționarea accesului la rafturile cu cărți din cadrul Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba, avem bucuria de a anunța redeschiderea în totalitate a Secției de împrumut carte pentru copii, a Secției de împrumut carte pentru adulți, a Secției periodice, precum și a Sălii de lectură”, au anunțat reprezentanții bibliotecii.

Odată cu ridicarea restricțiilor privind condiționarea accesului în instituție de certificatul digital COVID-19, și purtarea măștii a devenit recomandată și nu obligatorie în incinta bibliotecii.

Atât împrumutul de carte, cât și restituirea volumelor se pot face și fără o programare prealabilă. Activitățile de animație culturală vor putea fi organizate în grădina bibliotecii, dar și în spațiile dedicate de la interior.

Rafturile sunt alimentate periodic cu cărți noi.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax