Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Să mai aștepți sau să îți cumperi noile modele de iPhone 14? (P)

Publicat

Dacă ești deja fericitul posesor al unui produs Apple, mai mult ca sigur că vei fi de acord cu noi când spunem că întregul ecosistem Apple este foarte bine gândit. Întregul ecosistem, dar și telefoanele și restul produselor pe care cei de la Apple le vând cu atât de mult succes. Dacă ai deja o vârstă, mai mult ca sigur că îți aduci aminte de lansarea iPhone-ului 4 și cât de multe reacții a stârnit acel telefon. Și pe bună dreptate. De ce? Pentru că era un telefon care ieșea din tipare. La vremea la care a fost el lansat, piața de telefoane nu era foarte dezvoltată când venea vorba de design. Majoritatea telefoanelor arătau cam la fel și aveau sisteme de operare și funcții asemănătoare. Asta până când a venit Apple cu un telefon din sticlă care arăta într-un anumit fel. Putem s-o spunem direct, avea acel ceva care te făcea să ți-l dorești. Normal că avea și un preț pe măsură, dar dacă aveai un iPhone 4 la acea vreme erai destul de cool.

Ei bine, iPhone-urile și-au păstrat această imagine de telefoane speciale. Din ce motive? Depinde pe cine întrebi, dar nu despre asta o să vorbim în articolul de astăzi. O să despicăm puțin firul în patru și o să vedem dacă merită să îți schimbi telefonul actual cu unul dintre modelele de iPhone 14.

Ce modele de iPhone 14 sunt pe piață?

Pentru a putea să îți dai seama dacă ai nevoie de o schimbare, mai întâi trebuie să cunoști toți jucătorii. În cazul de față, trebuie să cunoști ce modele ai la dispoziție și câte puțin despre fiecare. Ai la dispoziție modelele: iPhone 14, iPhone 14 Plus, iPhone 14 Pro și iPhone 14 Pro Max.

iPhone 14 este fratele mai mic, dar care ridică și se descurcă foarte bine în multe situații. Este modelul de bază și cel mai ieftin, comparativ cu celelalte și este potrivit pentru cei care vor un telefon de dimeniuni mai reduse și cu care să își facă treaba fără întârzieri. Consacratul breton este prezent și pe acest model, la fel ca la modelelede de iPhone 13.

iPhone 14 Plus este fratele mai înalt al lui iPhone 14. El este doar o variantă mai mare a iPhone-ului 14, având doar o baterie mai rezistentă. În rest, are și el breton de la modelele anterioare și specificațiile unui iPhone 14 de bază. Așa că, dacă ești un om care vrea multă baterie, îți recomandăm acest model.

iPhone 14 Pro nu este pro degeaba. Când vorbim despre modelele iPhone 14 Pro și iPhone 14 Pro Max, ele se diferențiază față de cele mai sus menționate. Prima diferență pe care o întâlnim la un iPhone 14 Pro sau Pro Max este numărul camerelor. Sunt trei la număr și cu mai mulți megapixeli. Pe lângă numărul camerelor și al performanțelor mărite, iPhone 14 Pro și Pro Max au renunțat la breton și au trecut la Dynamic Island.

iPhone 14 Pro Max este fratele cu o baterie mai mare al lui iPhone 14 Pro. În rest, specificațiile celor două sunt la fel.

Să îți schimbi telefonul?

Când stai și te gândești dacă merită să îți schimbi telefonul cu un nou iPhone, noi îți putem spune că depinde. Depinde de modelul pe care îl ai deja. Dacă ai un model vechi de câțiva ani, atunci merită, pentru că schimbările o să se simtă. Vei avea o cameră mai bună, noi culori disponibile pe telefoane, o baterie mai rezistentă, un design nou și multe altele.

Să rămâi cu telefonul actual?

Ei bine, dacă ai un model de iPhone 13, schimbarea nu s-ar justifica. Doar dacă telefonul tău este spart, bateria nu mai rezistă sau alte probleme grave. În rest, dacă iPhone-ul tău 13 este în stare perfectă de funcționare, nu ai de ce să îți schimbi telefonul doar pentru a avea ultimul model

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax