Connect with us
Publicitate

Uncategorized

„Să ne cunoaştem oraşul”: Copiii de la Grădiniţa „Prichindel” din Cugir au vizitat instituţiile publice din localitate

Publicat

Un grup de copii de grupa mare de la Grădiniţa cu program prelungit „Prichindel”din Cugir au vizitat sediul Primăriei, al Poliţiei şi al Spitalului din oraş. Vizita face parte din proiectul tematic „Să ne cunoaştem oraşul”, derulat în această săptămână în cadrul grădiniţei.

Copiii au posibilitatea de a face vizite la diferite instituţii din oraş, pentru a putea cunoaşte activitatea autorităţilor şi a vedea posibile locuri de muncă, încă din perioada preşcolară.

La Primăria Cugir, copiii şi educatoarele Maria Ştefănescu şi Diana Sbuchea au fost întâmpinaţi de personalul instituţiei publice, care le-a explicat despre activităţile de zi cu zi ale administraţiei cugirene, dar şi despre istoria clădirii. Apoi, copiii au fost conduşi către compartimentele de specialitate din cadrul instituţiei.

Prichindeii au mai vizitat Poliţia Oraşului Cugir şi Spitalul Orăşenesc Cugir.

S-au întors la grădiniţă impresionaţi de cele văzute în vizita lor în cele trei instituţii şi au mărturisit că, atunci când vor fi mari, se vor face poliţişti, doctori sau chiar… primari.

Proiectul va continua şi în zilele următoare, cu alte obiective din oraşul Cugir.

Sorin GIURCA

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax