Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Sacrificiul suprem: Un tânăr a salvat doi copii de la înec cu preţul vieţii. Tragedie pe malul Mării Negre, în stațiunea Olimp

Publicat

silviu-marian-iosif

Silviu, un tânăr de 32 de ani, din Dâmbovița se afla sâmbătă, alături de soție în stațiunea Olimp de pe litoralul Mării Negre.

La un moment dat acesta a observat în mare doi copii care erau în pericol să se înece. Fără să stea pe gânduri, Siviu a sărit în apele învolburate pentru a-i salva pe cei doi, informează românia24.ro.

Acesta a reușit să îi salveze pe copii, dar nu a mai reușit să iasă la suprafață. În cursul zilei de sâmbătă, Silviu a fost declarat dispărut și o amplă acțiune de căutare a fost demarată. 

Duminică dimineață, trupul neînsuflețit al bărbatului, care a salvat doi copii de la înec, a fost găsit de scafandrii de la ISU Dobrogea, în zona plajei Davos din stațiunea Olimp.

Sursă românia.24.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax