Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

ȘAH: Mihnea Costachi, locul 2 la un turneu de blitz, în Norvegia. Performanță extraordinară în fața unor maeștri internaționali

Publicat

Albaiulianul Mihnea Costachi s-a clasat pe locul 2 la prima competiție șahistă la care a participat în Norvegia, a transmis Marius Ceteraș.

Aflat la Oslo cu o bursă Erasmus pe o perioadă de 5 luni, juniorul legitimat la Clubul Sportiv Municipal Unirea Alba Iulia, a participat la un puternic turneu de blitz desfășurat la Oslo, printre cei 42 de participanți aflându-se 2 mari maeștri internaționali, 5 maeștri internaționali și 8 maeștri FIDE.

Turneul a fost câștigat de marele maestru internațional Johan Sebastian Christiansen cu 9p, urmat de Mihnea Costachi 8,5p, Kristian Holm 8,5, Ole Moen 8p și Johan Salomon 7,5p, ultimul fiind coleg cu Mihnea la BI Norwegian Business School din Oslo.

Tânărul maestru internațional albaiulian va participa in următoarele luni și la alte turnee de șah rapid și blitz în Norvegia, programul școlar nepermițându-i să participe și la turnee de șah clasic.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax