Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Șahistul din Alba Iulia, Mihnea Costachi, a câștigat Festivalul Internațional de Şah „Florin Gheorghiu”

Publicat

Mihnea Costachi a câștigat Festivalul Internațional de Şah „Florin Gheorghiu” desfășurat în acest weekend la București. Şahistul albaiulian, care de mâine va începe studiile la Academia de Studii Economice din capitală, a acumulat 8 puncte din 10 partide, fiind urmat de Gabriel Grecescu, Abramciuc Marius (Moldova), Cătălin Carmaciu și Alexandru David, toți cu 7,5 puncte.

De notat că marele maestru internațional Florin Gheorghiu, care a scris istorie pentru șahul românesc începând cu anii ’60, fiind unul dintre puținii șahiști ai lumii care l-a învins pe legendarul Bobby Fischer, îl simpatizează pe Mihnea pentru jocul lui foarte original și agresiv, fiind probabil bucuros să îl vadă în postura de învingător în turneul organizat în onoarea sa de Academia de Şah și ACS Oxygen București, a transmis șahistul albaiulian Marius Ceteraș.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax