Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Șahistul din Alba, Mihnea Costachi, pe podium la Campionatul European de Șah, secțiunea probleme. Ce medalii a câștigat

Publicat

Șahistul din Alba, Mihnea Costachi, a participat, în perioada 2-4 iunie la Bratislava, Slovacia la Campionatul European de Șah, secțiunea Rezolvări de probleme de Șah, la care au participat 75 de sportivi din 13 țări.

Mihnea a reprezentat clubul CSM Unirea Alba Iulia.  Acesta a obținut la proba Open locul 2 și medalie de argint la categoria tineret U23, iar la proba principală a Campionatului European a obținut locul 3 și medalia de bronz la categoria tineret U23.

„Aș vrea să mulțumesc clubului CSM Unirea Alba Iulia pentru susținere, a fost foarte importantă în vederea participării mele la această competiție de anvergură. De asemenea, gândul meu de recunoștință se îndreaptă și spre antrenorul meu, domnul Vlaicu Crișan.

Dorința mea cea mai mare acum este să mă pregătesc și pentru Campionatul Mondial de Rezolvări de Probleme de Șah, ce se va desfășura anul acesta în septembrie în Batumi, Georgia, precum și la viitoarele campionate europene și mondiale de Șah Rapid și Blitz, în luna decembrie.

Până atunci vor mai fi turneele de Grand Prix la Șah rapid, Blitz, și Șah clasic.

Va fi un an plin de competiții la care sper să obțin rezultate din ce în ce mai bune. Primul pas, însă, va fi legat de cariera mea profesională, și anume de susținerea tezei mele de disertație la masterat.” a precizat Mihnea Costachi.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax