Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Sala de sport de la Şcoala nr. 2 Sebeş, modernizată cu peste 300.000 lei. Sâmbătă, găzduieşte Cupa Malembach

Publicat

Sala de sport a Şcolii Gimnaziale Nr.2 din Sebeş a fost modernizată recent, printr-o investiţie în valoare de peste 300.000 de lei, cu sprijinul primăriei. Lucrările au fost finalizate, iar cu această ocazie, sâmbătă, 18 noiembrie, sala va găzdui a treia ediţie a Cupei Malembach, în care se întrec echipe de baschet ale elevilor din Alba Iulia, Blaj şi Sebeş.

Competiţia începe de la ora 9.00 şi reuneşte echipele de la Colegiul Naţional “Horea, Cloşca şi Crişan” Alba Iulia (antrenor Doru Ispas), Colegiul Național Militar „Mihai Viteazul” Alba Iulia (antrenor Vali Urian) şi echipa AS Malembach Baschet Sebeş (antrenor Vasile Gîţă).

În cadrul competiției se va desfășura și un meci amical între echipele compuse din elevi ale claselor II-V: echipa Asociației Clubul Sportiv Atomic Blaj (antrenor Dan Balu) şi echipa AS Malembach Baschet Sebeş (antrenor Maria Dărăban).

Decernarea premiilor este programată la ora 12.30.

Sală modernă, cu pardoseală nouă, tribune pliabile şi marcaje

În vara acestui an, pe o perioadă de 60 zile, în sala de sport a Școlii Gimnaziale Nr.2 Sebeș a fost montată pardoseală sportivă, peste cea cauciucată existentă, cu caracteristici de performanţă ridicată, transmit reprezentanţii şcolii. După montarea pardoselii, s-au trasat contururile terenurilor de handbal, baschet,  tenis în concordanță cu prevederile regulamentelor sportive în vigoare.

Valoarea acestei lucrări a fost de aproximativ 259.896 lei.

De asemenea, au fost montate și tribune pliabile (sistem de gradene pliabile pe verticală).

Sala asigură locuri suplimentare pentru spectatori în timpul evenimentelor. În perioada de antrenament, joc, sistemul se pliază la perete. Spațiul ocupat în poziție pliată este de 445 mm. În poziție extinsă asigură șase locuri desfășurate pe trei nivele. Structura este realizată din oțel grunduit și vopsit. Sistemul este prevăzut cu telescoape și dispozitiv de blocare (repaus). Valoarea acestei lucrări a fost de 42.550 lei.

De asemenea, a fost îmbunătățit sistemul de iluminat şi s-au făcut reparații la structura de acoperiș și geamuri.

De anul trecut școlar, sala de sport are tabele de marcaj electronice și panouri retractabile de baschet.

Toate acestea au fost realizate cu sprijinul Primăriei Municipiului Sebeș.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax