Connect with us
Publicitate

EDUCAȚIE

Sală de sport modernă, în curtea Școlii Primare din Drașov, comuna Șpring. Cum va arăta clădirea și cât va costa

Publicat

O sală de sport modernă urmează să fie construită în curând în curtea Școlii primare din satul Drașov, comuna Șpring, printr-o investiție a CNI de peste 6,5 milioane de lei. 

Compania Națională de Investiții (CNI) a lansat joi, 2 iunie, în Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP) o licitație pentru proiectarea, execuția lucrărilor și asistența tehnică din partea proiectantului pe perioada execuției lucrărilor pentru obiectivul „Construire sală de sport școlară în satul Drașov, nr. 98, comuna Șpring, județul Alba”.

Citește și FOTO: Sală de sport modernă pentru elevii din Stremț. Licitația a fost lansată în SEAP. Cum va arăta clădirea și cât va costa

Valoarea totală a lucrărilor este estimată la 6.585.144,6 lei, fără TVA.

Potrivit memoriului tehnic, sala de sport va fi dimensionată pentru suprafața sportivă – joc basket, tenis, volei, cu suprafață de gardă aferentă fiecărui sport în parte. Terenul de sport va fi dotat cu coșuri de basket fixe, cu braț mobil, prinse de structură. De asemenea se vor pune la dispoziție suport pentru montarea fileului de tenis, volei, a porților pentru practicarea minifotbalului.

Suprafețele vitarte din jurul suprafeței sportive vor fi protejate cu plasă sportivă de protecție, prinsă de structura de rezistență.

La parter va exista o zonă de primire, dotată cu o ușa rotativă ce va avea rolul de tampon termic.

Accesul se va face nefiltrat dat fiind ca este o sală sportivă școlară, dar pentru utilizarea ei și pentru publicul larg, în zona de foyer se va putea amplasa un desk de recepție cu garderobă.

Sala va fi dotată cu o baterie de vestiare (separate pe sexe/echipe) dotate cu dușuri și grupuri sanitare. De asemenea se vor realiza vestiare pentru profesori/ arbitrii și un cabinet de prim ajutor.

La etaj, tribuna propusă este realizată din structură de beton monolit și este prevazută cu scaune individuale. Scaunele sunt realizate din polietilenă copolimerizată colorată în masă, au clasa de reactivitate la foc 1 și au fixări ascunse cu șuruburi amplasate în șezut, mascate cu capace clipsate la fața cu șezutul.

Capacitatea tribunei este de 102 de persoane.

Zona de tribună va avea liber acces către un grup sanitar destinat publicului.

La etaj se vor amplasa și spațiile pentru centrala termică și centrala de ventilație și un vestiar pentru personalul de întreținere echipamente.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax