Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Sală de sport nouă, promisiunea administrației locale pentru elevii Școlii Avram Iancu din Alba Iulia. Când încep lucrările

Publicat

Viceprimarul din Alba Iulia, Gabriel Pleșa, a anunțat că în acest an vor începe lucrările pentru construcția unei săli de sport pentru elevii Școlii Generale ”Avram Iancu” din oraș, după mai mulți ani de așteptări. Pleșa a făcut declarația cu prilejul participării sale la deschiderea anului școlar, în fața elevilor care învață în cadrul instituției de învățământ.

Viitoarea sală de sport va fi construită pe un teren viran afat în vecinătatea școlii, peste drum. Potrivit viceprimarului din Alba Iulia, construcția este în faza de proiect și licitație pentru desemnarea constructorului. Teoretic, lucrările ar trebui să înceapă până la sfârșitul anului.

Sala de sport a fost promisă elevilor și anul trecut, de asemenea cu prilejul începerii anului școlar. Atunci, directorul Elena Ignat i-a întrebat pe elevi ce își doresc cel mai mult iar aceștia au strigat în cor: ”sală de sport”. Promisiunea a fost făcut de către primarul Mirea Hava, aflat atunci la eveniment.

În prezent, fosta sală de sport a școlii, oricum improprie, a fost transforată în săli de curs, din cauza numărului foarte mare de copii care învață acolo. În acest an școlar, orele de sport vor fi ținute în curtea școlii.

Vezi și:

FOTO/VIDEO: Reportaj de început de an școlar cu flori, lacrimi și politicieni. Copiii de la școala ”Avram Iancu” din Alba Iulia își doresc ”o sală de spooort!”

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    marți, 11.09.2018 at 16:27

    Si cand ma gandesc ce era pe vremea mea. O cismea in curte si niste incaperi langa scoala care serveau drept wc-uri, niste gauri intr-o placa de beton. Ce frumos arata astazi !

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax