Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Sală pentru audienţe cu clienţii pentru avocaţii Baroului Alba, la Tribunal

Publicat

Avocaţii şi apărătorii din Baroul Alba Iulia au la dispoziţie, de vineri, o nouă încăpere în incinta Tribunalului, în care îşi pot lăsa robele şi alte obiecte necesare şi îşi pot primi clienţii, pentru audienţe, sfătuiri. Panglica inaugurală a noului spaţiu a fost tăiată de către şeful Baroului de Avocaţi Alba Iulia, Ioan Rus, în compania avocatei Doina Scutea, fosta şefă a Baroului şi a părintelui Doru Gheaja, de la Biserica Ortodoxă din Centru.

Încăperea inaugurată vineri la Tribunalul Alba Iulia îi va scuti pe avocaţii şi apărătorii albaiulieni de o mulţime de drumuri şi complicaţii de ordin organizatoric elementar: de acum, ei vor putea să îşi lase „recuzita” de care au nevoie în instanţă, într-o garderobă special amenajată în acest sens şi în plus vor avea un birou în care să poată oferi consultanţă sau audienţe cu clienţii.

Avocatul Ioan Rus, şeful Baroului de Avocaţi Alba Iulia a vorbit despre rolul avocatului în instanţă şi în societate în general şi despre necesitatea unui astfel de spaţiu: „La fiecare instanţă se alocă un spaţiu pentru avocaţi, pentru că ei au un rol important în sfătuirea instanţei, a cetăţenilor şi de contribuire la soluţionarea cauzelor prin asistenţă juridică, la aflarea adevărului. Activitatea noastră nu este doar penală, ci şi în materie civilă, îi ajutăm pe oameni să îşi rezolve probleme de proprietate, afaceri, terenuri, administraţie publică, acte etc.”

Părintele Doru Gheaja a binecuvântat noul spaţiu, cu tot ceea ce înseamnă acest ritual: a făcut sfeştania tradiţională pe unul dintre pereţi şi a interpretat câteva cântări religioase.

FOTO: Diana Toth

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax